ПОДІЇ ЖОВТНЯ

     Для Ліцейського Парламенту Жовтень розпочався з загального засідання, на якому розглядали основні моменти роботи самоврядування. Це дало поштовх до більш детального планування діяльності та для активізації роботи рад. 

        12 жовтня відбулося засідання Парламенту, на якому члени самоврядування та Президент мали можливість виявити та разом обговорити проблеми, які постають або можуть виникнути у роботі Парламенту. Обрали членів рад, затвердили планування та організацію роботи Ліцейського Парламенту. Це дало змогу  кожному більш точно  організувати свою діяльність.

                     Відповідно планів кожна рада виконувала свою роботу. 

       
 
Радою освіти та журналістики проведено рейд-перевірку "Підготовленість ліцеїстів до навчальних занять". Взято інтерв'ю у спортсменів греко-римської боротьби та висвітлення інформації на стенді у холі.


           Радою гуртожитку проведено рейд-перевірку санітарно-гігієнічного стану кімнат гуртожитку. В рамках клубу вихідного дня проведено турнір з шахів. Проведено годину спілкування "Правила поведінки та проживання в гуртожитку ліцею-інтернату".



     
Радою дисципліни та правопорядку проведенні профілактичні бесіди з ліцеїстами правопорушниками. Проведено акцію "Щоденник-обличчя ліцеїста", рейд-перевірку "Чисті руки".
Місяць пройшов насичено та різноманітно.